Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски
  • English

Почитувани,
Херба Натура веќе една година претставува Природна алтернатива на Вашето здравје.
Во оваа година, благодарение на едукативните и стручни текстови кои беа објавувани во списанијата 24 часа Здравје, ТЕА Модерна, Семејно здравје, Систина Плус, како и на нашите веб и фејсбук страници, допревме до многумина од Вас. Во овие текстови зборувавме за имунитетот, за респираторните вируси, стомачните вируси, проблеми со синусите, кандидата, ешерихијата… Се обидовме и во голема мера успеавме, да Ви кажеме дека здравјето можеме да го зачуваме со природни производи, дека не секогаш треба да се посегне по антибиотик или друг синтетички производ. Голем е бројот на луѓето кои се задоволни и благодарни од начинот на кој нашите производи им помогнале. Нас тоа не охрабрува да продолжиме понатаму и секогаш да бидеме тука, придржувајќи се до нашето мото „Природна алтернитава за Вашето здравје“.
По тој повод, почнувајќи од 07.12.2015 година, па се до 31.01.2016 година, сите производи на Херба Натура ќе бидат со намалени цени од 20%, ексклузивно во аптеките на Еурофарм и преку интернет продажба на www.hipermarket.mk.
На овој начин, сакаме да ја изразиме нашата благодарност за Вашата досегашна доверба и лојалност, а воедно да Ви посакаме претстојните празници да ги поминете посреќни и во добро здравје.