Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски
  • English

Маслото од семки од грејпфрут е еден од малкуте производи кои се користат за третирање на вирусни инфекции.
Научните испитувања покажуваат неверојатни резултати – маслото од семки од грејпфрут уништува преку 800 познати вируси.
Превентивната употреба на ова масло е од огромно значење за организмот. На овој начин се јакне имунитетот, кој му дава сила на организмот да се справи со најголемиот број на инфекции кои секојдневно го напаѓаат.