Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

ВОСПАЛЕНИЕ НА СИНУСИТЕ – КАКО ДА СИ ПОМОГНЕТЕ СО КОРИСТЕЊЕ НА МАСЛОТО ОД ДИВО ОРИГАНО

Голем број на луѓе имаат проблеми со воспалување на синусите, пред сѐ во зимскиот период. Меѓутоа зимата не е единствениот период кога се јавува оваа болест. Првите есенски денови со себе носат променливо време, дождови, ладни ветрови, воздухот е полн со алергени честици, а сите овие фактори се причина за воспалување на синусите. Што е […]