Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ДИВА КАЈСИЈА ЗА НЕГА НА КОЖАТА ВО ЛЕТНИОТ ПЕРИОД

Летото е време кога треба да размислуваме за заштитата на нашата кожа многу повеќе отколку во другите периоди од годината. Во лето, поголемиот дел од денот го поминуваме надвор, изложувајќи се на сонцето и УВ зраците, кои се еден од најголемите надворешни непријатели на кожата. Кога кожата е предолго изложена на сонце, доаѓа до создавање […]