Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

ОТСТРАНЕТЕ ГО ЦЕЛУЛИТОТ СО МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ГРЕЈПФРУТ

Летото и сезоната на костими за капење се приближува, а со тоа и една од најголемите грижи на скоро секоја жена – целулитот. Подготовките за летната сезона секако го отвараат прашањето што да направиме за да го отстраниме целулитот, како и масните наслаги добиени во текот на зимскиот период. Што е целулит? Целулитот е заболување […]