Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ГРЕЈПФРУТ ЗА ЛАДНИТЕ ДЕНОВИ ШТО ДОАЃААТ

Во последно време може да се забележат голем број на луѓе кои имаат симптоми на настинка: кивање, течење на носот, итн. Ова е времето од годината кога настинките и вирусите се дел од нашето секојдневие. Променливото и сè поладно време, неизбежно ги носи и овие несакани состојби. Наместо веднаш да посегнеме кон антибиотици или други […]