Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

ПРОЛЕТЕН ЗАМОР – ОПАДНАТ ИМУНИТЕТ

Што е пролетен замор и зошто се јавува? Пролетниот замор е состојба на организмот, која се појавува на крајот од зимата а при почнувањето на пролетта. Главни предизвикувачи се недостатокот на Витамините Ц и Д, подолгиот престој во затворен простор, како и исхраната која во текот на зимата е повеќе еднолична и сиромашна со вимани […]