Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

(Македонски) 10 МОЌНИ АНТИБИОТИЦИ ЗА КОИ НЕ Е ПОТРЕБНА РЕЦЕПТА

Хипокрит рекол “Храната нека биде твој лек, а лекот храна“. Оваа позната изрека е повеќе од вистината и порачува да му дадете на вашиот организам тоа што му е потребно за да се избори со инфекциите. Во последната декада, прекумерното користење на антибиотиците се чини го достигна својот максимум. Резултатот од ваквата состојба е сé […]