Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски

МАСЛОТО ОД ЦРНО СЕМЕ ГИ СПРЕЧУВА АЛЕРГИИТЕ

Сите со задоволство ја чекаме пролетта, топлото време и прошетките во природа. Но за жал токму пролетта е карактеристичен период од годината за сезонски алергии. Со цветањето на дрвјата поленот се ослободува и разнесува во воздухот, што предизвикува реакции кај луѓето кои страдаат од алергија. Алергија е преосетливост на некои супстанци, додека алергиската реакција е […]