About herbanatura

This author has not yet filled in any details.
So far herbanatura has created 43 blog entries.

(Македонски) МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ГРЕЈПФРУТ ЗА ЛАДНИТЕ ДЕНОВИ ШТО ДОАЃААТ

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) ЗДРАВИТЕ ДЕЦА СЕ СРЕЌНИ ДЕЦА!

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) 10 МОЌНИ АНТИБИОТИЦИ ЗА КОИ НЕ Е ПОТРЕБНА РЕЦЕПТА

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) Ги намалува стресот и нервозата, ја елиминира импотенцијата и прераната ејакулација, помага при артритис…

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) Ги уништува тумурните ќелии, ги спречува бронхијалните спазми, ја негува кожата…

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) Го намалува холестеролот во крвта, го регулира крвниот притисок, ги спречува алергиите…

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) Најдоброто природно средство за спречување настинка и грип, ја чисти еширихијата…

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) Најмоќниот природен антибиотик и најголем зајакнувач на имунитетот…

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) СТОМАЧНИ ВИРУСИ: СИМПТОМИ, ПРИЧИНИ И ТРЕТМАН

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.

(Македонски) МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ГРЕЈПФРУТ ПРОТИВ ПАРАДЕНТОЗА И ВОСПАЛЕНИЈА ВО УСНАТА ШУПЛИНА

Na vjen keq, ky artikull është në dispozicion vetëm në gjuhën maqedonas.