Herba Natura

Природна алтернатива за Вашето здравје
  • македонски
  • English

Вирусите може да се спречат – Маслото од диво оригано, моќен природен антивиретик

Ова писмо ни го испрати човек кој има лично искуство со користење на маслото од диво оригано на Херба Натура. Се работи за лично сведочење, за кое сметаме дека треба да биде достапно до сите, поради што одлучивме да го објавиме интегрално, како што ни е испратено. МОЕТО ЛИЧНО ИСКУСТВО СО МАСЛОТО ОД ДИВО ОРИГАНО […]