Почитувани,
Херба Натура веќе една година претставува Природна алтернатива на Вашето здравје.
Во оваа година, благодарение на едукативните и стручни текстови кои беа објавувани во списанијата 24 часа Здравје, ТЕА Модерна, Семејно здравје, Систина Плус, како и на нашите веб и фејсбук страници, допревме до многумина од Вас. Во овие текстови зборувавме за имунитетот, за респираторните вируси, […]