ПРОДАЖНИ МЕСТА

На хербалните производи на ХЕРБА НАТУРА

Природните производи на Херба Натура најдоа свое заслужено место во голем број на аптеки во Република Македонија и се сѐ поприсутни во многу домови. Може да се купат во ланецот на аптеки Еурофарм, во сите Бети аптеки, но и во многу други аптеки низ градовите и населените места. Подолу е листата на дел од аптеките каде што можат да се купат нашите производи.

Скопје
Центар:
– аптеки ЕУРОФАРМ
– аптека ЛАЈФ (кај Југодрво)
– аптека Ефедра
– аптека Зана Фарм
– аптека Варуфарм
– аптека Амброзија
– аптека Мед Лек
– аптека Омега Фарм
– аптека Омега Фарм 3
– аптека Оскар Лек
– аптека Павлофарм
– аптека Пановски
– аптека Сара Фарм
– аптека Студентска
– Биолкулт
– аптека АЛПИ ФАРМ – 4
– аптека МАРИЈА ГАЛЕН ФАРМ
– аптека ХЕДЕРА

Карпош:
– аптеки Еурофарм
– аптека Дона Фарм (болница Систина)
– аптека Хербал Медика
– аптека Ремедиум Лек
– аптека Весна Фарм
– аптека Акација
– аптека Биофит
– Биолкулт
– аптека АЛПИ ФАРМ – 5

Кисела Вода:
– аптеки Еурофарм
– продавница за здрава храна Топ Еко Зрно
– продавница за здрава храна Матија
– аптека Андреа Лек
– аптека Алпи Фарм
– аптека Сара Фарм
– аптека АЛПИ ФАРМ – 9
– аптека МОЛИКА

Гази Баба:
– аптеки Еурофарм
– аптека – Вива Лек
– аптека Интеграл Фарм
– аптека Регина Фарм
– аптека АЛПИ ФАРМ – 10
– аптека АСПИРИН ФАРМ 1
– аптека БАЗИЛИКА
– аптека ПЕНИЦИЛИН

Аеродром:
– аптека АЛПИ ФАРМ – 2
– аптеки Еурофарм
– аптека ДНА Анни Фарм (Капитол Мол)
– аптека Линцура
– аптека Опиум
– аптека Полин
– Биолкулт
– аптека АРТЕМИЗИЈА

Чаир и Бутел:
– аптека АЛПИ ФАРМ – 1
– аптека АЛПИ ФАРМ – 3
– аптеки Еурофарм
– аптеки Херба
– аптека Рунолист
– аптека ДА Јана Фарм
– аптека АЉ-НЕ
– аптека БЕРНА ФАРМ
– аптека ГОЛД МУН
– аптека ДЕРМА-ФАРМ
– аптека МОЛИКА – 2
– аптека НИ-РА
– аптека САРАХ
– аптека САРАХ 1

Ѓорче Петров
– аптеки Еурофарм
– аптека ДНА Анни Фарм
– аптека Макмедика
– аптека Божилак 2
– аптека Алое
– аптека АЛПИ ФАРМ – 8
– аптека МЕДИКО ПОИНТ-ФАРМ

Илинден:
– аптека Еурофарм (Кадино)
– аптека ЈАГЛИКА I

Драчево:
– аптека ИВИ-ТА

Петровец:
– аптека ЈОВАНА-ФАРМ
– аптека ЈОВАНА-ФАРМ 2

Сдуденичани:
– аптека КАРПЕДИЕМ ФАРМ

Сарај:
– аптека ЛИЗА-ФАРМ

Берово:
– аптека БИОМЕДИКА ФАРМ
– аптека ЕНА ФАРМ
– аптека ФАРМАМЕДИКА

Битола
– аптека ВИС МЕДИКУС
– аптека ЕМА ФАРМ
– аптека МЕДИКА КАРТА
– аптека МЕДИКА КАРТА
– аптека МЕДИКА КАРТА 2
– аптека ПРИМА ЛЕК
– аптека РОСАВИТА
– аптека СОФОРА
– аптека ФЕНИКС I
– аптеки ЕУРОФАРМ

Богданци
– аптека БИОМЕНТ
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека ЕЛЕНА-ФАРМ

Валандово
– аптека Флос Фарм

Велес
– аптеки Еурофарм
– аптека Дуо Фарм
– аптека Магна Фарм

Виница:
– аптека АЛПИ ФАРМ – 11
– аптека АРКА
– аптека АРКА НОВА
– аптека ЕУРОМЕГА ФАРМ 2
– аптека ЕУРОМЕГА ФАРМ 3
– аптека ФИТ ФАРМ УНИОН
– аптека ЦИТО ФАРМ

Гевгелија
– аптека БИОФАРМ
– аптека БИОФАРМ 2
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека МЕДИКА 2003
– аптека НИМА
– аптека НОВА ФАРМ
– аптека ПРИМА ФАРМА
– аптека ПУНИКА
– аптека ФАРМАЦИЈА ПЛУС

Гостивар
– аптека ДИТИ ФАРМ
– аптека Еурофарм
– аптека КЕНАН ФАРМАЦИЈА
– аптека МАКС МЕДИКА
– аптека Мелани Фарм
– аптека П.Р. ФАРМ
– аптека РОМЕДИКА ФАРМ 3 I
– аптека СЕМА ФАРМ
– аптека СТАР ФАРМ
– аптека ФАРМЕД М
– аптека ФАРМЕД М 2

Дебар
– аптека АР-ФАРМ
– аптека ВЕ ФАРМ
– аптека ВЛЕР ФАРМ I
– аптека ДО ФАРМ

Делчево
– аптека ВАЛЕРИЈАНА
– аптека ГРАДСКА АПТЕКА 8-МИ МАРТ
– аптека КЕТРИН

Демир Хисар
– аптека ОЛИМПИЈА

Дојран
– аптека Елена-Фарм

Јегуновце
– аптека Панакс Фарм

Кавадарци
– аптека 16-ТИ ЈУНИ
– аптека АЛТЕА
– аптека ГЛОРИЈА
– аптека ДАЛИА-ФАРМ
– аптека ДИАНА
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека КАМЕЛИЈА
– аптека КИАНА
– аптека КРИСТИНА ФАРМ
– аптека РЕМЕДИА-М
– аптека Св. ПАНТЕЛЕЈМОН
– аптека ФАРМА НЕА
– аптека ХИГИЈА

Кичево
– аптека АЛТЕА ФАРМАЦИЈА
– аптека Б-1
– аптека Б-3
– аптека БЕЛ ЛЕК
– аптека БЛИНА
– аптека БРУНО 3
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека ЛИНОВА
– аптека НИНЕКСO
– аптека ФАРМАЦИЈА ЕРА 1
– аптека ФАРМАЦИЈА ЕРА 2
– аптека ФАРМАЦИЈА ЕРА 3
– аптека ФАРМАЦО
– аптека ХЕРБА

Кочани
– аптека 8-МИ МАРТ
– аптека АЛПИ ФАРМ – 6
– аптека АЛПИ ФАРМ – 7
– аптека ГРАДСКА АПТЕКА
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека ЛЕК-ФАРМ
– аптека РОСИЦА
– аптека ТРГОВСКИ ЦЕНТАР

Кратово
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека ЗДРАВЈЕ

Крива Паланка
– аптека МЕЛИСА-ЦЕНТАР
– аптека МЕЛИСА

Крушево
– аптека Еурофарм

Куманово
– аптека АРДИ ФАРМ ЛЕА
– аптека АХИЛЕА
– аптека ВИВАЛОН
– аптека ВИТАЛИКА
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека КАИСЕР ФАРМ
– аптека КАРПОШ
– аптека МАРК ФАРМ
– аптека НОВА ЛЕК
– аптека ПРОВИТАЛИС
– аптека ФИЛИЗ
– аптека ХЕРБА ВИТА
– аптека ШЕНДИ ФАРМ I
– аптека ШИК-ЗДРАВЈЕ
– аптеки БЕЛА ДОНА

Македонски Брод
– аптеки Еурофарм

Македонска Каменица
– аптека ВИВА
– аптека БИОЛА

Неготино
– аптека Бела Фарм

Охрид
– аптека Аква Фарм
– аптека АНГЕЛИКА
– аптека Ани Фарм
– аптека Биолек
– аптека ВИТЕЗДА
– аптека ЗДРАВЈЕ И УБАВИНА
– аптека КАМИ
– аптека КАМИ ФАРМ ПЛУС
– аптека ЛИСА ФАРМ
– аптека МАЈА ФАРМ
– аптека Медика Плус Фарм
– аптека Мери Фарм
– аптека Мерифарм
– аптека НИТА ФАРМ 3
– аптека Пашоли
– аптека Св. ВРАЧИ КУЗМАН И ДАМЈАН
– аптека Св. ПАНТЕЛЕЈМОН
– аптека ФЛОС
– аптека Хеледона

Пехчево
– аптека БЕНИ-ФАРМ

Прилеп
– аптека АДОНИС
– аптека АЛЕК ФАРМ
– аптека ВЕНЕНА
– аптека ДЕМЕТРА ФАРМ I
– аптека ЕУКАЛИПТУС
– аптека ИСКРА-НАДЕЖ
– аптека МЕЛИСА
– аптека МЕЛИСА
– аптека МЕНТА ФАРМ
– аптека МЕНТА ФАРМ 2 I
– аптека МИА ФАРМ
– аптека ОЛИМПИЈА
– аптека ОРТОФАРМ
– аптека РЕМЕДИЈА
– аптека РЕМЕДИЈА ФАРМ I
– аптека СТЕВЕН АНЏИЈА
– аптека ФАРМЕД
– аптека ХЕРА
– аптека ХЕРБА

Пробиштип
– аптека АЛТЕА 1
– аптека ХИПОКРАТ

Радовиш
– аптека АМБРОЗИЈА
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека МЕДЕА
– аптека МЕДИКУС
– аптека МЕЛИСА

Ресен
– аптека Алпи Фарм
– аптека Сигиа Фарм
– аптека Фарма Лек

Росоман
– аптека ФАРМА МЕДИКА 2
– аптека ХИГИЈА 2

Струга
– аптека АНГЕЛИКА
– аптека КАРАМАЧОСКИ
– аптека МЕДИКА
– аптека НИТА ФАРМ – 1
– аптека НИТА ФАРМ – 2
– аптека ПЕНТАМЕДИКА
– аптека ПРИМАВИТА
– аптека Св. ПЕТКА
– аптека ФАРМАНОВА
– аптека ФАРМАЦИЈА ПОЛОЖАНИ

Струмица
– аптека АДОНИС
– аптека АЛТЕА
– аптека БЕЛАДОНА
– аптека ВИОЛА
– аптека ЕЛИКСИР
– аптека ЕЛИКСИР – 2
– аптека ЕЛИКСИР 3
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека ЖАНИНА
– аптека ПАНАЦЕА
– аптека СНЕЖАНА ФАРМ
– аптека СНЕЖАНА ФАРМ – 2
– аптека ЧИФЛИК
– аптека ЧИФЛИК – 2

Тетово
– аптека АНАКОНДА
– аптека АНАКОНДА 2
– аптека АНАКОНДА 4
– аптека АОРТА ФАРМ
– аптека АПОЛОН ФАРМ
– аптека АСЛИ ФАРМ
– аптека БЛЕ-МЕДИКА
– аптека БЛЕ-МЕДИКА 1
– аптека БЛЕ-МЕДИКА 2
– аптека БЛЕ-МЕДИКА 3
– аптека БЛИНИ
– аптека ВИТАЛЕК
– аптека ВИТАЛЕК 1
– аптека ЕКАЛЕК
– аптека ЕЛИКЦИР
– аптека ЖАНЕ ФАРМ
– аптека М&М ФАРМ
– аптека МЕКА
– аптека МЕЛ-ФАРМ
– аптека МЕРИ
– аптека ОЛИФАРМ
– аптека ФАРМАКОН I
– ВАША АПТЕКА

Штип
– аптека БИОЛЕК
– аптека БИОФАРМ 1
– аптека БИОФАРМ 2
– аптека ЕСКУЛАП
– аптека ЕУРОФАРМ
– аптека ЗДРАВЈЕ 2
– аптека МЕДИКА ФАРМ
– аптека МОРФЕЈ
– аптека РАДО ЛЕК
– аптека СОФИЈА
– аптека ФАРМАКОН

Интернет продажба: